UPALIO SE ALARM NA MARAKANI: Zlatni "Orlić" slobodan u izboru nove sredine, FRANCUSKI MEDIJI NAJAVLJUJU POVRATAK U ZVEZDU!

Autor:

Sport

02.02.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vukašin Jovanović sada je i zvanično postao slobodan igrač.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde izgledali su odlično na pripremama, nisu primili niti jedan gol, ali pojačanja nikada dosta

Odlični defanzivac i svojevremena uzdanica Veljka Paunovića u omladinskoj reprezentaciji nije se snašao u Bordou iako je tamo proveo čak četiri godine, pa će prvi put od 2017. moći da bira gde želi da nastavi karijeru.

Igrao je već u Španiji za Eibar, pa ga ponovo dovode u vezu sa klubom gde reprezentativni golman Srbije Marko Dmitrović obitava, ali mnogo više navijača Jovanovića vide nazad u matičnoj Crvenoj zvezdi.

 

 

Crveno-beli nisu završili posao sa Duškom Tošićem, još uvek strahuju od odlaska Miloša Degeneka, pa deluje kao da bi Vukašin bio idealno rešenje, posebno kada se uzme u obzir da nije potrebno za njega plaćati obeštećenje.

RepublikaFoto: Starsport
Vukašin Jovanović nije više vezan ugovorom za Bordo, pa ga samo jedan poziv deli od Marakane

Za seniorski tim Crvene zvezde, u kojoj je igrao i u mlađim kategorijama, odigrao je dve sezone odnosno 35 zvaničnih mečeva, još 25 puta je oblačio dres rezervnog tima Zenita, a u Bordou je nastupio na 55 utakmica.

 

 

 

Za nacionalni tim do 21 godine odigrao je čak 25 mečeva, pa je jasno da Jovanović, iako je još uvek mlad, i te kako ima šta da ponudi bivšem klubu.

- Uvek će Zvezdina deca da budu povezivana sa Crvenom zvezdom, to je prirodno. Planiram da jednog dana ponovo obučem dres kluba u kojem sam odrastao i postao čovek. U Zvezdi sam bio od 10. godine, tu sam sve naučio, sazreo i postao fudbaler. Zato sam uvek spreman za razgovor, ako je to realno. Sutra da me pozovu, otvorena su joj vrata, odmah bih saslušao ponudu. Interesovanje Zvezde mi prija i privlači pažnju. Normalno da razmišljam o njoj, pogotovo sada kada je na ovom nivou. Trenutno imam ugovor sa Bordoom, ali situacija u fudbalu uvek može da se promeni u nekoliko dana. Kako volim da kažem, Zvezda i ja ćemo celu moju karijeru da flertujemo - izjavio je Jovanović svojevremeno za "Maxxbetsport".

Ako je verovati francuskim medijima, nije ni Zvezda sedela skrštenih ruku, već se sa Bragom, Dinamo Moskvom i Lorijenom "lakta" za Srbina.

 

 

Sada ga ugovor više ne vezuje za Francusku, pa deluje kao da je za dogovor potreban samo jedan telefonski poziv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading