LOPTA JE SADA U SITIJEVOM POLJU: Posustao i Lester, LUDILO NA VRHU PREMIJER LIGE!

Autor:

Sport

31.01.2021

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni Rodžersove "lisice" nisu dugo uspele da se zadrže na vrhu tabele, pa posle poraza protiv Lidsa Mančester siti polako beži na vrhu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Lidsa bili su bolji od domaćeg Lestera u nastavku Premijer lige

Na kraju prošlog kola, Lester siti sedeo je na vrhu tabele u engleskoj eliti. Nepune dve nedelje kasnije, nalaze se na 3. poziciji i sve dalje od istinske borbe za titulu. Lids im nije činio bilo kakve usluge, već ih je u gostima nadigrao i savladao 3:1 u sklopu 21. kola Premijer lige.

Harvi Barns nastavio je da pokazuje sjajnu formu od starta 2021, pa je u 13. minutu otvorio konto za svoj tim.

Nepuna dva minuta kasnije odgovorio je Stjuart Dalas posle Bamfordove asistencije, da bi sjajni irski špic potom doneo i prednost u 70.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Patrik Bamford bio je magičan sa dve asistencije i golom

Tačku na meč stavio je Džeki Herison u 84, i to posle još jedne Bamfordove asistencije!

 

 

 

Lids igra znatno iznad očekivanja ove sezone, Bamford ako ovako nastavi možda završi u redovima nekog od velikana sledeće sezone, pa Bijelsina ekipa uživa na 12. poziciji u Premijer ligi.

Mnogi su se nadali da bi Lester mogao do još jedne titule, ali je lopta trenutno u polju Mančester sitija, koji Lesteru beži pet, a gradskom rivalu Junajtedu tri boda na vrhu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading