NA "MARAKANU" STIGLO 5.000.000 EVRA: Zvezda donela ODLUKU o NOVOM MODRIĆU!

Autor:

Sport

31.01.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terzić otkrio detalje.

RepublikaFoto: Starsport
Vezisti Crvene zvezde Veljko Nikolić i Njegoš Petrović

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, otkrio je da je aktuelni srpski šampion odbio ponudu "tešku" pet miliona evra za talentovanog vezistu Veljka Nikolića.

Odbili smo pet miliona evra, Nikolić mora da bude lider tima, dete je Zvezde. Od Piksija se kod nas nije pojavio takav igrač. On je nešto kao Pirlo ili Modrić, a još ima izražene trkačke sposobnosti - istakao je Terzić za "TV Arena", ali nije želeo da otkrije ime kluba o kome je reč, mada mediji spekulišu da su u pitanju Rusi.

RepublikaFoto: Starsport
"Novi Modrić" ostaje na "Marakani" - Veljko Nikolić

U ovom momentu ne mogu da kažem kolika je njegova cena. I da li bismo ga pustili za milion ili dva više. Nismo hteli da razmišljamo o njegovoj prodaji - dodao je Zvezdan Terzić.

Čelnik crveno-belih je rekao da je aktuelni prvak Srbije odlučio da zadrži još dva talentovana igrača, Željka Gavrića i Njegoša Petrovića, za koje su takođe stizale višemilionske ponude.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading