DETONACIJA PRED MILAN: Transfer ZIME na "Marakani"! MINI MESI potpisao za Zvezdu!

Autor:

Sport

31.01.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz prve ruke.

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Ilustracije

Iskusni defanzivac i bivši igrač Crvene zvezde Nenad Tomović ocenio je da je transfer Filipa Falka veliko pojačanje za crveno-bele, koji su po njemu dobili "mini verziju Mesija".

- U periodu kad sam igrao za Leče, Falko je bio omladinac, stalno je trenirao sa nama. Već tada se videlo da je talenat i da je samo pitanje momenta kad će eksplodirati i napraviti uspeh - počeo je Tomović intervju za "Mocartsport" i dodao:

Prošle godine je fudbalski eksplodirao i privukao veliku pažnju. Jaki klubovi su se interesovali za njega, ali tad nije ostvario transfer. Zvezda je njegovim angažmanom dobila ogromno pojačanje, verovatno najveće u poslednjih nekoliko godina. Stranci su uvek rizik, ali sa njim neće biti problema. Napravili su pravi izbor.

Tomović ima samo reči hvale za Italijana

Nekadašnji reprezentativac Srbije veruje da Falko kvalitetima podseća na legendarnog asa Barselone.

Podseća me na mini verziju Mesija. Slične je konstitucije kao Argentinac, ima sjajnu levu nogu i veoma je nepredvidiv. Jak je na lopti i rival nikad ne zna šta da očekuje od njega, koji mu je naredni potez. Posebno je dobar kada igra na desnoj strani i ulazi na unutra, kad ima otvoren teren. Poseduje fudbalsku inteligenciju i koristi je na sjajan način, da asistira, napravi dribling, uputi udarac - zaključio je Nenad Tomović.

Podsetimo, naš portal je ekskluzivno ivzestio o Falkovom potpisu za Crvenu zvezdu, o čemu više možete pročitati OVDE.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading