KAO SA ŽOTOM: Liverpul kuje OZBILJAN PLAN, Srbin je KLJUČNA KARIKA!

Autor:

Sport

29.01.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul ima novi plan u koji je uključen srpski fudbaler Marko Grujić!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Kako javlja Skaj Sport, srpski vezista mogao bi na leto i definitivno da napusti Liverpul.

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde mogao bi da bude uključen u neki od važnih transfera narednog leta na Enfildu, po dobro oprobanom "receptu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Grujić u dresu Liverpula

Navodno, išlo bi se po sličnom principu kao u slučaju kupovine Dioga Žote prošlog leta, kada je kompletan transfer umanjen tako što je u suprotnom smeru otišao talentovani štoper Ka Janu Huver.

Srpski vezista iz sezone u sezonu napreduje i mogao bi da predstavlja ozbiljnu opciju za klub sa Enfilda na pregovaračkom stolu.

 

 

 

Grujić je u Liverpul stigao iz Crvene zvezde u januaru 2016. godine, u transferu teškom ukupno 7.000.000 evra. Liverpul ga je prethodnih godina (posle šest meseci u Crvenoj zvezdi) prosleđivao na pozajmice u Kardif, Hertu i Porto, što dovoljno govori o jasnom rastu njegove igračke i tržišne vrednosti. Ove sezone zabeležio je ukupno 20 nastupa za portugalskog velikana i postigao jedan gol.

Liverpul je sa Grujićem u avgustu 2018. godine potpisao ugovor do leta 2023, ali je jasno da bi već za šest meseci i definitivno moglo da se odlučuje o njegovoj daljoj budućnosti u slavnom klubu sa Enfilda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading