TERZIĆ IZNENAĐEN REAKCIJOM TRENERA PARTIZANA: Stanoje, promašio si temu!

Autor:

Sport

29.01.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić odgovorio je treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću koji je prozvao crveno-bele komentarišući moguću promenu pravila FSS.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

Na izjavu sportskog direktora FSS Vladimira Matijaševića da igrači iz Evropske unije neće biti smatrani kao stranci, Stanojević je izneo niz kritika zbog takve najave par dana pre kraja transfer roka, i pritom rekao da čitava javnost radi u službi jednog kluba.

Zvezdan Terzić se oglasio saopštenjem...

- Iznenađen sam izjavama Saleta  Stanojevića i njegovim pominjanjem Crvene zvezde. Iskreno ga cenim i kao trenera i kao čoveka, ali je skroz promašio temu. Tretiranje igrača iz EU kao domaćih igrača u ovom trenutku uopšte nije tema u Crvenoj zvezdi. Naš klub je protiv toga da se menjaju pravila u sred sezone. U FSS sede ozbiljni i odgovorni ljudi i verujem da razmišljaju na isti način.

 

 

 

 

Direktor reprezentacije Matijašević je izjavio da FSS ima obavezu da usaglasi svoje propise sa višim propisima, a to je potpisan sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU i da to treba uraditi u narednom periodu. Ne verujem da je mislio na ovaj trenutak u polusezoni. Možda da bude tema u narednim danima, a da važi od juna. 

Saletu Stanojeviću želim sve najbolje i javno mu se zahvaljujem na sportskoj i fer izjavi da je Crvena zvezda zasluženo prva sa devet bodova prednosti i u tom pravcu treba i da nastavi- stoji u saopštenju Zvezdana Terzića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading