VELEOBRT: Napadačka zavrzlama NEĆE SE DOBRO ZAVRŠITI PO REPREZENTATIVCA SRBIJE!

Autor:

Sport

28.01.2021

20:39 >> 20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Fulamu se trenutno odvija prava drama oko napadačkih kadrova premijerligaša.

RepublikaFoto: Starsport
Fulam je "promenio ploču" kada je odlazak Mitrogola (levo) u pitanju

Već smo vam pisali o potencijalnom odlasku Aleksandra Mitrovića iz Fulama, ali je sada saga oko njegovog odlaska dobila novi obrt.

Iako je uprava kluba, uz trenera Skota Parkera, insistirala da je vreme Srbina na "Krejven Kotidžu" isteklo, sada su promenili priču.

Svesni da im trebaju kvalitetni igrači za opstanak, a da se takvi na tržištu teško nalaze (a posebno ne Mitrogolovog kvaliteta), u klubu su shvatili da bi možda ipak bilo bolje da kontroverzni Srbin ostane.

- Razumemo da nam je potrebno pomoć, ali nisam siguran da ćemo je dobiti. Nemamo adekvatan broj igrača, tako da će Mitrović otići samo ako dovedemo još jednog napadača. Svesni smo njegovih kvaliteta, i Kavaleiro i Lukman mogu da pomognu u špicu, pa je za sada realniji ostanak za Mitrovića - istakao je Parker u razogovoru sa "Skaj sportsom".

 

 

 

Nastavio je o zahtevima Premijer lige.

- Osećam se kao da moramo konstantno da napredujemo kako bi opstali u ovoj diviziji, ali nisam siguran da to radimo. Sa druge strane, živimo u veoma teškom vremenu, tako da razumevanja za probleme ima u većim dozama - realan je bivši fudbaler Totenhema.

Mitrović po svim prilikama ostaje da se pati sa Londoncima, u čemu mu želimo svu sreću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading