POGREŠAN KORAK: Bajbek NAVUKAO GNEV cele Srbije!

Autor:

Sport

20.01.2021

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Žan Kristof Bajbek se trudi da na pripremama u Turskoj povrati staru formu i što više uigra sa saigračima kako bi na proleće opravdao velika očekivanja.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Žan Kristof Bajbek

Bajbek je zadobio povredu zbog koje je propustio više od poslednjih mesec dana, ali se nada da će opravdati visoka očekivanja...

- Sada se radujem svakom treningu, ništa mi ne predstavlja problem. Zbog situacije oko korone u Holandiji smo završili takmičenje u februaru, pa sam radio samo individualno ili u grupi momaka. Verovatno je i to razlog što je kasnije došlo do povrede. Moja idealna težina je 79 kilograma, sad imam 80. Kada sam došao u Partizan imao sam dva-tri više, što je problem ako želiš da budeš maksimalno spreman. Kada se moje telo oseća dobro, onda mogu bukvalno sve. Tada imam i samopouzdanja- rekao je Bajbek u intervjuu za "Večernje novosti".

Kako je istakao, čim je čuo za Partizan, nije imao nikakvu dilemu.

 

- Brat me je zvao i rekao: "Hoćeš da ideš u Partizan sutra?" Pomislio sam, "kako čoveče?" Znao sam za Partizan, igra stalno u Evropi. U početku sam razmišljao da je to korak unapred za mene, da je u pitanju veći klub od Utrehta. Odmah sam rekao: Dobro, idem.

Istakao je trojicu saigrača koji su mu pomogli da se prilagodi u novoj sredini.

- Suma će mi mnogo značiti. Rekao mi je: "Samo ti budi spreman, spakovaću ti deset asistencija, a ti ćeš mi na kraju isplatiti bonuse", a-ha-ha... Lud je i Markec, ali najluđi je Vladimir Stojković. Stalno se šali. Pred svaki trening mi kaže: "Džejsi, šutni mi tri puta, ako daš sva tri ja tebi dajem 50 evra, ako jedan promašiš ti meni dođeš mnogo više.

RepublikaFoto: www.partizan.rs

Bajbek je priznao da u predstojećem duelu Crvene zvezde i Milana neće navijati za najvećeg rivala i usput propisno pecnuo crveno-bele.

- Ne znam kakve su im šanse, ali mogu samo da kažem: "Napred, Milan!".

Pored fudbala, velika strast mu je i tenis, ali Novak Đoković nije njegov miljenik, što će razljutiti navijače širom Srbije.

- Ne volim Novaka Đokovića. Preferiram Rodžera Federera... Kada se Federer penzioniše, navijaću za Dominika Tima- podvukao je Bajbek.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

20.01.2021 13:58

Ma nemojte?! Cele Srbije,bas?! To je njegovo misljenje o Novaku, ima pravo na to. Moze da nam se ne svidja, ali nema razloga pricati o nekom gnevu. Zasto tako? Cudan neki tabloidni sistem javne komunikacije je zavladao ovde. U ostalom , to mozda i jeste delimicno tacno, ali pricati o celoj Srbiji,hm?! Mozda jeste ako se prica o cergarskoj javnosti,to da. On je partizanovac sada, zar ne? Malo zeli da potpali vatre i zagreje dlanove vernih Grobara. Mene sto se tice, za Cergu je sasvim u pravu a za Novaka ,imam drugacije misljenje ali,posto se Nole kao teniser Partizana "prodao djavolu", ja sam prilicno indiferentan prema njemu. Necu reci da ne pozdravljam njegove uspehe, naravno da ih pozdravljam i cenim,ali jesam u najmanju ruku prilicno hladan na njegov tenis, mada volim pogledati ATP i GS meceve Noletove. To je Ok, a Baebek me je kupio ovom izjavom!!. Dzaba krecite Bgd u crveno-belo, Beograd je visekolorican grad,shvatite to jednom i ne prodajite lazi. Napred Partizan, samo tako Baebek! Jao,ma jaooo bre, kad vam ga zavuce na Derbiju ima da place mahala cergarska i podmostovlje celo. Gospodski Bgd ce da slavi , naravno!! (Nadam se da ce te objaviti pravu istinu, to vam je obaveza po zakonu o stampi i javnim medijima!!!)