EGIPĆANIN NAPUŠTA ENFILD? Nešto NE ŠTIMA u "ljubavi" Salaha i Liverpula!

Autor:

Sport

19.01.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mohamed Salah konačno progovorio o spekulacijama u vezi odlaska iz Liverpula!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salah i Firmino

Egipćanin je rekao da bi želeo da ostane u tom klubu, ali da je odluka na upravi engleskog šampiona. Međutim, nije pokazao odlučnost, pa je to zabrinulo mnoge navijače.

Salahov ugovor sa Liverpulom ističe 2023. godine, a on je rekao da bi želeo da ostane što duže, kako bi nastavio da obara rekorde sa "crvenima".

Da podsetimo, on je krajem prošle godine izrazio razočaranje što nije bio izabran za kapitena u utakmici protiv Mitjilanda u Ligi šampiona, a spekulacije o odlasku pojačane su nakon što je pohvalno govorio o Barseloni i Real Madridu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako je danas preneo Skaj, Salah je na pitanje o budućnosti u klubu odgovorio: "Ne znam. Ako mene pitate, ja bih želeo da ostanem ovde što duže, ali to je u rukama kluba".

- Uvek ću davati 100 odsto, do poslednjeg minuta u ovom klubu, želim da osvojim što više trofeja. Želim da pružim 100 odsto ljudima koji me vole- dodao je egipatski napadač.

 

 

 

Trener Liverpula Jirgen Klop nedavno je rekao da nikada ne priča o ugovorima sa igračima, ali da klub ne može nikoga da prisili da ostane i istakao je da je Salah u dobrom raspoloženju i dobroj formi.

Posle niza od četiri gola u četiri utakmice u Premijer ligi, Salah u nedelju nije mogao da zatrese mrežu protiv Mančester junajteda (0:0).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading