UPRAVA POSLALA JASNU PORUKU SRBINU: Mitre, ODLAZI!

Autor:

Sport

19.01.2021

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Aleksandar Mitrović proživljava teške dane u Fulamu!

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Direktno je srpski reprezentativac zaslužan što je tim sa "Krejven kotidža" ponovo u engleskoj eliti, ali nema više poverenje Skota Parkera koji je više od njega očekivao...

Mesto u špicu napada je u poslednje vreme je pripalo Ivanu Kavalijeru. Međutim, sada stižu nove informacije koje potvrđuju da u Fulamu ne računaju na Mitrovića.

Francuski mediji javljaju da bi pozicija srpskog golgetera u londonskom klubu mogla da bude i dodatno ugrožena pošto je ekipa sa Krejven Kotidža zainteresovana za napadača francuskog Remsa Bulajea Diju.

Fulam će se sa Vest Hemom i Kristal Palasom boriti za potpis najboljeg strelca Lige 1.

Dija je na 18 nastupa postigao 12 golova ove sezone i deli prvo mesto na listi strelaca francuskog šampionata sa Kilijanom Mbapeom.

 

 

 

Od povratka sa reprezentativne pauze Mitrović je upisao 132 minuta na pet nastupa u Premijer ligi.

Jedino je celih 90 minuta na terenu proveo u FA kupu protiv Kvins Park Rendžersa, kada je zabeležio i jednu asistenciju. Gol za Kotidžere nije postigao još od 19. septembra, kada je dva puta zatresao mrežu Lidsa. Na poslednja dva susreta Fulama nije bio u protokolu zbog povrede.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading