KALUĐEROVIĆ I DALJE STRAHUJE: Poznato zdravstveno stanje sina bivšeg asa Zvezde!

Autor:

Sport

15.01.2021

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna nesreća je zadesila srpkog fudbalera i najboljeg strelca u istoriji Superlige, Andriju Kaluđerovića!

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Kaluđerović

Sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde je stabilno i nije životno ugrožen.

Sedmogodišnji dečak se oporavlja od povreda zadobijenih prilikom strujnog udara koji se dogodio 3. januara u selu Lovćenac kod Bačke Topole.

Ranije u petak se saznalo da bi dečak uskoro mogao da napusti bolnicu i da su mu bile amputirane šaka i tri prsta noge.

Kako saznaje "Blic’", sin srpskog fudbalera je nakon incidenta hitno prevezen u novosadski Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, gde je do pre dva dana bio na odeljenju intenzivne nege.

 

 

 

- Dečak se uspešno oporavlja i trenutno se nalazi na Odeljenju plastične hirurgije- rekao je kratko za "Blic" izvor iz Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Ipak, isti portal putem svojih izvora otkriva i druge, nove detalje o stanju dečaka.

- Dečakovo stanje je stabilno i nije životno ugrožen, ali povrede koje je zadobio prilikom strujnog udara su komplikovane i zahtevaju svakodnevno previjanje jer je reč o opekotinama trećeg stepena tako da je vrlo nezahvalno prognozirati koliko će ostati u bolnici. Najvažnije je da se on oporavlja i da se oseća bolje.

Srednji sin Kaluđerovića se povredio tako što je potrčao za loptom i zakačio žicu dalekovoda, koju je oborio vetar. Otkinuta žica je visila sa bandere, a tom prilikom je doživeo udar od 20.000 volti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading