TRESE SE SRBIJA: Boaći ZABIO Zvezdi nož u leđa, pojačava VELIKOG rivala!

Autor:

Sport

15.01.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ričmond Boaći mogao bi da ostane u srpskom fudbalu.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći i Sejduba Suma

Kako prenosi portal "Ghanaweb.com"  Vojvodina je navodno zainteresovana za 27-godišnjeg Boaćija.

Novosađani su ponudili Boaćiju skromnu platu od 250.000 evra, što je daleko ispod uslova koje on očekuje, pa je malo verovatno da se Boaći preseli u Novi Sad. Ali, Milan Kosanović je novi sportski direktor Vojvodine i bivši Boaćijev trener u Zvezdi, pa bi mogao da ga ubedi i pored manje plate.

Vršavskoj Legiji je nedavno Boaći navodno tražio 1.000.000 evra, što je novac koji nema ni poljski klub na raspolaganju. Pored toga Boaći ima ponude od Al Džazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Al Hilala iz Saudijske Arabije.

Oni sigurnmo mogu da ispune sve Boažijeve želje i to bez mnogo problema. POred toga i neki klubovi iz Katara su kontaktirali Boaćija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivan

15.01.2021 11:54

Kakav noz u ledja?! Vosa je zvezdina filijala i ovo je samo isplata za sklanjalice... kad vec nije mogao u Celzi, Totenhem, Milan... i ostale velikane koji su se otimali o Padacia, kako nam je Tvorzic pricao

Srdjan

16.01.2021 18:36

Čekamo te u Partizanu!