Usijane glave pred Londonski derbi: MURINJO I PARKER U KLINČU!

Autor:

Sport

12.01.2021

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo pronašao je još jednog neprijatelja pred nastavak Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo ima novog rivala u Skotu Parkeru

Šef stručnog štaba Fulama Skot Parker bio je razjaren zbog odluke engleskog fudbalskog saveza da njegovom timu u ponedeljak najavi utakmicu sa Totenhemom koju će igrati u sredu.

Fulam i Totenhem je trebalo da se sastanu 30. decembra, ali je taj duel odložen zbog problema kluba iz zapadnog Lonodna sa koronavirusom.

S obzirom na to da je odložen i meč Spursa i Aston Vile, zakazan za 13. januar, čelnici Premijer lige su odlučili da ekipa Žozea Murinja u tom terminu odigra utakmicu sa Fulamom.

- U nedelju smo bili svesni da ta mogućnost postoji. Ipak, nisam mislio da će to stvarno uraditi. U ponedeljak nam je rečeno da ćemo igrati umesto Vile. Shvatam da živimo u nepredvidiva vremena, ovo nije idealna situacija - ljutito je rekao Parker.

- Obično sam poslednji koji se žali. Ali da Premijer liga zvanično donese tu odluku u 9.30 u ponedeljak je skandalozno. Prihvatam da moramo da igramo, ali je problem vreme u koje nam je to saopšteno. Totenhem je znao da će igrati utakmicu, Žoze se pripremao za to. Da li bi se ovo dogodilo većim timovima koji se bore za titulu? Verovatno ne. Neprihvatljivo je - smatra on.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Skot Parker nimalo nije zadovoljan odlukom Premijer lige

Trener Totenhema i čovek sa najoštrijim jezikom u fudbalu, Žoze Murinjo, nije bio zadovoljan Parkerovim komentarima, pa je žustro odbrusio Englezu.

- Najveći uticaj ima odlaganje mečeva. Pomeranje rasporeda ima minimalan uticaj, jer će na kraju svako imati 19 utakmica kod kuće i u gostima. Ako će ovo pomoći Premijer ligi da se sezona završi kako treba, onda je ovo rešenje pozitivno. Da li ste ozbiljni? Vest o odlaganju utakmice protiv njih smo dobili samo dva sata pre nego što je duel trebalo da počne - odgovorio je "Specijalni", podsetivši na način na koji je odložen njihov meč 30. decembra.

 

 

 

Žara nikada dosta pred londonski derbi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading