(VIDEO EKSKLUZIVA) Predsednik Napolija: LIVERPUL JURI REPREZENTATIVCA SRBIJE!

Autor:

Sport

12.01.2021

20:41 >> 20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aurelio de Laurentis otkrio je u razgovoru za "Skaj Sports" bombetinu koja je odjeknula Balkanom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aurelio de Laurentis ekskluzivno na "Skaj Sportsu" otkrio je da Liverpul juri jednog "Orla"!

Kontroverzni Italijan govorio je sa Kevinom Solkeholom i njegovim kolegom u jednoj emisiji o transferima Napolija, kada je obelodanio informaciju koja je obradovala sve fanove "crvenih" iz Srbije.

Voditelje je zanimalo šta se dogođa sa Kaliduom Kulibalijem, da li će u Premijer ligu, i da li vredi 100 miliona evra, ali predsednik Napolija ništa novo na tu temu nije otkrio, već je ponovio da stameni centralni bek ostaje u klubu, za sada.

Nešto što jeste otkrio je informacija da se za našeg Nikolu Maksimovića interesuje Liverpul!

 

 

Svestrani defanzivac već skoro godinu dana pregovara sa De Laurentisom o novom ugovoru, ali ne deluje kao da će uspeti da se dogovore, pošto Maksimović traži duplo veću platu.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Maksimović mogao bi da bude sledeći Srbin u dresu Liverpula

U crvenom delu Liverpula muku muče u odbrani, Klop je zbog kovida i povreda izvrteo široki dijapazon različitih kombinacija, ali Maksimovića izgleda vidi kao idealno rešenje upravo zbog činjenice da može besprekorno da se uklopi maltene svugde po defanzivnoj liniji.

 

 

 

Ukoliko Srbin i vatreni Italijan ne uspeju da se dogovore, Napoli bi Liverpulu možda čak i na popustu dao Nikolu, kako ne bi ostali bez njega besplatno kada mu istekne ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading