ZVEZDAN TERZIĆ OTVORENO O DEFANZIVCIMA: Poznate sudbine Milunovića i Duška Tošića u vezi Zvezde!

Autor:

Sport

10.01.2021

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poželeo je puno sreće igračima na okupljanu uoči starta priprema i poručio im da opuštanja nema.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

- Mnogi od vas su dugo u Zvezdi, znate obaveze i očekivanja. Slušajte šefa, odgovorite sve zahteve koji su pred vama. Ne opuštajte se, titula nije osvojena iako imamo devet bodova prednosti. Momci, srećno - rekao je čelnik crveno-belih.

On je potom govorio o onome što navijače najviše zanima - prelazni rok. Tom prilikom otkrio je da postoje ponude za dvojicu igrača, odnosno da će uskoro pasti jedno produženje ugovora. U pitanju je Nemanja Milunović.

- Sa Milunovićem smo pričali pre mesec dana, a i jutros. Očekujem ga u kancelariji posle treninga. On putuje na pripreme, ugovor mu ističe u junu, ali mislim da tu nema ništa sporno i da će Milunović ostati u Zvezdi. Ni njegova ni naša želja nisu sporne - istakao je prvi čovek šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Milunović

Poslednih dana puno se govori o mogućem dolasku Duška Tošića:

- Obavili smo razgovore krajem decembra, on je otišao na odmor. Pričaćemo i narednih dana... Duško ima poziv da dođe. Treba da se poklope i neki njegovi planovi. On radi individualno sa svojim trenerom, što znači da će biti spreman u svakom trenutku. Nadam se da ćemo se dogovoriti - zaključio je Zvezdan Terzić.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Duško Tošić je u prethodnom periodu trenirao sa voljenim klubom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading