DA LI JE OVO REALNO? Zvezda ostaje bez sjajnog veznjaka

Autor:

Sport

10.01.2021

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti stižu nam sa Marakane...

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda bi mogla da ostane bez jedne od najvećih uzdanica...

Njegoš Petrović bi ove zime mogao da napusti Crvenu zvezdu, pošto ga traže i Anderleht, Sporting i Real Sosijedad.

Ali, Kurir sada piše da ga zove i "bratski" Olimpijakos i da to interesovanje traje od leta, ali Zvezda neće lako da ga pusti.

Grci su navodno pojačali intenzitet svog zanimanja za univerzalca crveno-belih, ali u Ljutice Bogdana ne žele da po svaku cenu prodaju mladog fudbalera. Nezvanično, Crvena zvezda traži 4.000.000 evra za Petrovića, svesna da njegova tržišna vrednost u narednih šest meseci može samo da raste. Naročito posle sjajnih partija u Ligi Evrope i pravog evrogola Gentu.

Grci, međutim, nisu spremni da plate toliko novca.

U tom slučaju, na "Rajku" imaju rešenje: Njegoš može da ide za 2.500.000 miliona evra, ali da u suprotnom smeru dođe Nikola Čumić, koji je na pozajmici u Sportingu iz Hihona i na kojeg ne računaju ozbiljno u Olimpijakosu, prenosi "Mondo".

RepublikaFoto: Starsport
Njegoš Petrović

Pojedini članovi uprave Crvene zvezde nisu za poslovanje sa Olimpijakosom, jer su se Grci u leto 2019. godine poneli prilično nekorektno, kada je prvak Srbije završavao transfer Matea Garsije iz Arisa. Tada je klub iz Pireja podigao cenu za Argentinca želeći da pokvari dogovor Zvezde i Arisa.

Ne treba zaboraviti da je Crvena zvezda iz Olimpijakosa dovela Aleksandra Kataija, El Fardu Bena i Marka Marina, te da su se svi pokazali kao odlična pojačanja. Od bivših igrača Crvene zvezde ozbiljan trag u Pireju ostavili su Miloš Šestić, Predrag Đorđević, Ilija Ivić, Darko Kovačević, Marko Pantelić i Luka Milivojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading