E TO JE VEĆ "GALAKTIKOS": Real Madrid KONAČNO DOVODI POJAČANJE vredno laskavog epiteta!

Autor:

Sport

09.01.2021

12:55 >> 12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već godinama nismo imali priliku da slušamo predesdnika kraljevskog kluba iz Španije kako se sapliće preko reči dok predstavlja novog "Galaktikosa", uglavnom zato što Real nije dovodio igrače vredne tog naziva, ali je tome po svemu sudeći došao kraj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbalerima Reala bi na leto mogao da se pridruži još jedan "Galaktikos"

Pomno pratimo dešavanja u Madridu, pretežno zbog Luke Jovića, ali i zato što Real krajnje nesvakidašnje nastupa u poslednjem periodu.

Na terenu igraju promenljivo, nego više iznenađuju van njega. 

Real kada ne ide obično pritisne dugme za restart, iskešira par stotina milliona i "bada bim bada bum" (što bi rekli krimosi u holivudskim mafijaškim filmovima). 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šta Florentino Perez poželi, to obično i dobije...

Pomalo šokantno, kraljevski klub ne samo da ne troši pare, već se aktivno trudi da ih zaradi.

Zato se naš Jović nalazi na transfer listi, zato čak i dugogodišnji kapiten Serhio Ramos deluje kao da je na izlaznim vratima, ali sve to ima "višu svrhu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Real nije u sjajnoj situaciji, čemu u prilog ide i činjenica da će pustiti Ramosa da napusti klub

Štednja je planirana do letnjeg prelaznog roka, kada će prva meta biti Kilijan Mbape.

Francuza će biti nerealno teško udaljiti iz rodnog mu Pariza, pa je predsednik Perez pronašao alternativno rešenje, ali jedno koje će možda još više oduševiti navijače kluba.

Mbape ima sklonost ka drčnosti i nezalaganju, ali znate ko nema takve probleme?

Pa, Hjun Min Son, naravno!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Son Hjun Min na meti je Reala!

Jedan od najboljih likova na svetskoj fudbalskoj sceni, Son je disciplinovan, požrtvovan, timski igrač kakvog Real (pored Ramosa i možda Marsela) godinama nije imao, pa bi Zinedin Zidan u njemu konačno dobio "proverenu robu", a ne nekoga oko koga mora da titra danonoćno.

Neće Son biti nimalo jeftin, uveliko je i njegova cena prešla 100 miliona, ali kako igra ove sezone, biće čudo ako ne bude u trci za Zlatnu loptu, koju bi istorijski lakše osvojio da je u belom dresu Reala umesto u Totenhemu.

 

 

 

Murinjo za sada nije odgovorio na špekluacije iz Španije, ali kada Perez nešto zacrta, to uglavnom i ostvari, pa bi već od leta mogli da se radujemo uspesima Koreanca u Primeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading