VELEOBRT U SELEKTORSKOJ TRCI: Ni Piksi, Ni Savo, OTKAZ ODREĐUJE NOVOG SELEKTORA!

Autor:

Sport

09.01.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacionalne vesti iz Saudijske Arabije mogle bi potpuno da poremete trku za selektorskom pozicijom Srbije!

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević sa Dejanom Stankovićem

Vladan Milojević odjednom se posle dva vezana poraza nalazi na izlaznim vratima Al Ahlija, što bi, u slučaju da kockice padnu na pravi način, moglo da mu poploča put ka fotelji Srbije.

Milojević je važio za jednog od favorita neposredno posle Tumbakovićevog odlaska, ali su vremenom Dragan Stojković Piksi i Savo Milošević isplivali kao glavni kandidati.

RepublikaFoto: Starsport
Piksi i Milošević važe za favorite, ali bi Miloju otkaz mogao da olakša put mestu selektora

Piksi još uvek mora da se odrekne 3.500.000 evra kako bi napustio klub u Kini i preuzeo nacionalnu selekciju, dok za Miloševića neki nisu sigurni da ima dovoljno iskustva.

Milojević se u tu priču uklapa kao savršen spoj, iskustva ima na pretek, pa bi ga raskid ugovora sa Al Ahlijem učinio još privlačnijim u slučaju da se pregovori sa drugim kandidatima izjalove.

 

 

 

"Delije" Milojevića i dalje obožavaju, nije sporno da je imao odličan raport sa igračima, pa bi Vladan Milojević možda mogao da bude i idealno rešenje za budućnost "Orlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baki

09.01.2021 12:11

Posle dva uzastopna poraza, za selektora Srbije. Logično.