Miloje dovodi sjajnog Srbina: MITROVIĆ NA PUTU KA SAUDIJSKOJ ARABIJI!

Autor:

Sport

08.01.2021

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Mitrović, momak koji je na kontroverznoj utakmici u Beogradu kada su albanski provokatori uleteli sa dronom uništio zastavu takozvane "velike Albanije" i urezao se u srca svih Srba, na putu je ka Saudijskoj Arabiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefan Mitrović u dresu Srbije

Mitrović trenutno brani boje franucskog Strazbura, ali deluje kao da bi posle duge evropske karijere mogao da naplati silno iskustvo kod bivšeg trenera Zvezde Vladana Milojevića.

Srpski stručnjak trenutno vodi Al Ahli, kome je preko potreban stameni defanzivac.

Mitrovića popularni "Miloje" vidi kao idealno rešenje, pa bi ovaj 30-godišnjak do kraja januara mogao da se preseli u toplije predele.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević Mitrovića vidi kao idealno rešenje

Nije poznato koliko će štoper zarađivati u Al Ahliju, ali kada se uzme u obzir njegovo iskustvo, suma će gotovo sigurno biti milionska.

Mitrović je u karijeri nastupao za Petržalku, Zborojovku iz Brna, Metalac, Kortrajk, rezervni tim Benfike, Valjadolid, Frajburg, Gent i francuski tim u kom je postao i kapiten.

 

U dresu Srbije je odigrao 21 meč, a debitovao je još 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading