UGUŠIO SE U SNU! Surova smrt ratnog vojnog invalida u Majdanpeku! NIJE MU BILO SPASA!

Autor: Informer, Republika

Hronika

08.01.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnji Božić za Ljubisava Živkovića (54) ratnog vojnog invalida iz Majdanpeka bio je koban.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ulustracija

U kasnim večernjim satima nešto pre ponoći u ulici Svetog Save broj 3 na poslednjem spratu stambene zgrade tačnije u potkrovlju, u stanu u kome je ovaj čovek živeo sam, izbio je požar usled kojeg se od velike koncentracije dima Ljubisav ugušio u snu.

Gust dim koji je kuljao iz stana zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini benzinske pumpe primetile su komšije koje su obavestile pripadnike Policijske stanice u Majdanpeku, Vatrogasnu jedinicu, dežurnu ekipu Elektrodistribucije i Hitnu službu majdanpečkog Doma zdravlja .

Svi su pokušavali na sve načine da uđu u stan i spasu nesrećnog čoveka koji je u momentu izbijanja požara spavao. Jedini način je bio je kroz razbijen prozor preko krovne konstrukcije zgrade, s obzirom na to da stan ima sigurnosna vata koja nije bilo moguće razvaliti, kažu pripadnici Vatrogasne jedinice u Majdanpeku.

Požar je lokalizovan ali nažalost Ljubisav Živković je stradao, ugušivši se u dimu.

- On je živeo sam . Imao je izvesnih psihičkih problema koje su posledica boravka na ratištu. Danas sam ga videla poslednji put oko dva sata , kaže jedna stanarka zgrade.

 
Za sada je tačan uzrok požara još uvek nepoznat, ali predpostavlja se da je u pitanju instalacija ili grejalica koja je ostala upaljena dok je Ljubisav spavao. O čemu se zapravo radi i šta je dovelo do ovog nesretnog događaja pokazaće istraga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading