Živković razočarao timove iz regiona, POTPISAO ZA SALCBURG!

Autor:

Sport

08.01.2021

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živković je veoma popularno ime na fudbalskom tržištu ovih dana. Najpre se Marko vratio u Partizan, Andrija sve je bliže produžetku saradnje sa PAOK-om, a sada je njihov mladi kolega iz Hrvatske, Roko, potpisao za Salcburg.

RepublikaFoto: Instragram NK Istra
Istra je ostala bez jednog od najperspektivnijih fudbalera...

Naše "komšije" uvek su dobro poslovale, pa ni Živkovićev transfer nije ništa drugačiji.

Ovaj momčić od svega 15 godina oborio je rekord za transfer igrača tog uzrasta, što znači da Austrijanci za njega imaju baš visoka očekivanja.

Prećiće tek kada napuni 16 godina, ali deluje kao da bi već tada mogao odmah u prvi tim, pošto je kapiten u16 reprezentacije i svog kluba, Istre.

RepublikaFoto: Instragram NK Istra
Roko Živković potpisao je za Salcburg

Austrijanci su naime bili "kupljeni" igračem još u septembru na jednom turniru. Žiković i njegov otac već su bili u klubu, obavljeni su lekarski pregledi i sada se čeka realizacija transfera.

 

Iako je nemoguće dobiti tačne informacije, dobro obavešteni izvori iz Hrvatske pišu da je u pitanju suma između dva i tri miliona evra!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading