POSLE NAJAVE DA ŽELI U ZVEZDU: Reprezentativac Srbije SKLONJEN iz tima!

Autor:

Sport

03.01.2021

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči važnog meča.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije Filip Đuričić, Luka Jović i Filip Kostić

Trener Sasuola Roberto de Zerbio ostavio je srpskog reprezentativca Filipa Đuričića na tribinama tokom meča Serije A u Bergamu, protiv Atalante (1:5).

Odustvo Srbina se osetilo na terenu, jer su gosti deklasirani u bitnom duelu za izlazak u Evropu, a Italijan ga je obrazložio "nedisciplinom".

– Pre utakmice sa Sampdorijom se ponašao neprimereno prema meni i svojim saigračima, a onda je nastavio trening. Danas je bio na tribinama samo zato što je on tražio da putuje sa ekipom. Poštujem taj potez – kazao je De Zerbi, koji je jasno stavio do znanja Đuričiću čija reč je poslednja.

On je potom nastavio u pomirljivom tonu.

– Meni je on kao sin, veoma dobar dečko i jako je dobar na svojoj poziciji. Ne želim da budem moralista, ali imam pravo da kažnjavam igrače, čak i one sa kojima sam najviše povezan, ako procenim da je to neophodno – dodao je De Zerbi.

Podsetimo, Đuričić je jedan od najboljih igrača Sasuola u tekućoj takmičarskoj godini, a u nedavnom intervjuu najavio je da bi voleo da završi karijeru u Crvenoj zvezdi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading