ČUDESNO POPODNE U SERIJI A: Petarda Atalante, kiks Lacija, i nula u srpskom derbiju!

Autor:

Sport

03.01.2021

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno fudbalsko popodne u Seriji A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fdbaleri Atalante

Fudbaleri Atalante ostvarili su najubedljiviju pobedu i to protiv Sasuola rezultatom 5:1.

Odličan meč odigrao je David Zapata, koji je postigao dva i namestio jedan gol. U strelce su se takođe upisali i Pesina, Gosens i Murije. Počasni pogodak za goste dao je Vlad Kirikeš. U redovima Sasuola nije bilo srpskog reprezentativca Filipa Đuričića.

Rutinsku pobedu ostvario je i Napoli, na gostovanju kod Kaljarija (4:1). Zjelinski je dva puta donosio prednost gostima, da bi u finišu Losano i Insinje sa bele tačke postavili konačan rezultat. Jedini gol za klub sa Sardinije postigao je Žoao Pedro.

Minimalan trijumf ostvarila je Roma protiv Sampdorije. Sva tri boda "vučici" doneo je Edin Džeko u 72. minutu.

Sa druge strane, Lacio nije uspeo da slavi na gostovanju kod Đenove (1:1). Iako su dobro počeli, poveli preko Imobilea iz penala u 15. minutu. Ipak, Matija Destro u 58. poravna rezultat, koji je bio i konačan. Pobedu su ostvarile još dve gostujuće ekipe. Torino je pobedio Parmu sa 3:0, dok je Verona bila bolja od Specije sa 1:0. Jedini meč bez golova odigrali su Fiorentina i Bolonje (0:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Za domaće su od prvog minuta igrali Dušan Vlahović i Nikola Milenković, dok je goste sa klupe predvodio Siniša Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading