GRAĐANI RAZBILI PLAVCE: Siti sa pola snage pokorio Bridž, Čelsi u velikom problemu!

Autor:

Sport

03.01.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Čelsi sa 3:1 u okviru 17. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester sitija

Ovim trijumfom ekipa Pepa Gvardiole popela se na 5. mesto, ali sa utakmicom manje. Sa druge strane Čelsi je nastavio sa očajnim partijama, pa je trenutno tek osmi, pa će Lampardu biti veoma teško da zadrži posao.

Na Stamford Bridžu sve je bilo gotovo posle 45 minuta kada je Siti stekao prednost od 3:0. Najbolji u tim momentima bio je kapiten ekipe Kevin de Brujne, koji je zabeležio gol i asistenciju.

"Građani" su do vođstva stigli preko Ilkaja Gundgoana, koji je sa ivice kaznenog prostora uputio neodbranjiv udarac za Mendija.

Već u 21. minutu Siti je duplirao prednost. De Brujne je pronašao Fodena, koji je iz neposredne blizine postigao novi gol za svoju ekipu. Dobro istrčan kontranapad Sterlinga u 34. minutu nagrađen je bio golom. On je prvo pogodio stativu, da bi posle odbitka De Brujne natrčao, pogodio mrežu domaćih i povisio prednost.

Siti je do kraja utakmice imao još barem dve dobre šanse, ali su ih Gindoan i Rodri propustili. Čelsi je nastavio sa lošim partijama, imao je samo jedan šut u okvir gola koji je čuvao Stefen. Sve do nadoknade vremena, kada je gol postigao Hadson-Odoi.

U narednom kolu Čelsi gostuje Fulamu, dok će Siti dočekati Brajton.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading