DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Ne 1, već 11 Srba u Bolonji! Miha ŠOKIRAO Italiju!

Autor:

Sport

02.01.2021

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči meča sa "ljubičastima".

Trener Bolonje Siniša Mihajlović

Fudbaleri Bolonje u nedelju od 15 časova gostuju Fiorentini na stadionu "Artemio Franki" u okviru 15. kola Serije A, a srpski stručnjak Siniša Mihajlović u najavi duela poručio je da "uči svoje izabranike da igraju kao Srbi".

- Moj tim nikada ne odustaje. Uvek se trudimo i uvek nam je cilj da damo gol više od protivnika. I ako smo u zaostatku gol ili dva, nikada se ne predajemo. Istina je da često primimo gol iz prvog šuta, ali uvek imamo odgovor - izjavio je "Miha".

"Viola" je odigrala katastrofalno u dosadašnjem toku sezonu, izuzev poslednjeg kola šampionata kada je nadigrala branioca titule, ekipu Juventusa, u Torinu.

- Biće neizvesna utakmica i balansirana. Mi ćemo uvek biti agresivni, a oni će pokušati da nam zaprete preko najboljih igrača, Franka Riberija i Dušana Vlahovića. Moram da istaknem da imaju dva Srbina u ekipi i to im je prednost. Moji igrač su takođe sve više Srbi. Gajimo srpski stil. Nadam se da ćemo na kraju završiti u gornjem delu tabele. Nisam zadovoljan 12. mestom - izneo je svoja očekivanja Siniša Mihajlović..

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading