BOMBA IZ KINE! El Šaravi se vraća na MESTO USPEHA?

Autor:

Sport

28.12.2020

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan ima jasan cilj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefan El Šaravi u dresu Rome

Italijanski krilni fudbaler Stefan El Šaravi vratiće se na "čizmu", a za njegove usluge zainteresovani su Fiorentina i Roma, prenose mediji na Apeninima.

Popularni faraon želi da napusti kineski Šangaj Šenhuu zbog restrikcija zarade u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu na tri miliona evra. Pored novca, nekadašnji igrač MIlana voleo bi da se nađe na spisku "azura" za predstojeće Evropsko prvenstvo 2021. godine, pa veruje da će se lakše izboriti za status reprezentativca ukoliko bude igrao u Italiji.

On je upravo iz Rome otišao put Kine pre godinu i po dana za oko 16 miliona evropskih novčanica, a pored "vučice" u trku za njegov potpis ušla je i "viola". Podsetimo, El Šaravi (28) je svoje fudbalsko ime izgradio u Milanu, a videćemo da li ponovo može da "oživi" svoju karijeru i vrati se u Seriju A, gde je sa uspehom nastupao u dresu dva velikana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading