STANKOVIĆ U TOTALNOJ EKSTAZI: Stiže BRUTALNO POJAČANJE za Milan!

Autor:

Sport

02.01.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković je najavio još jedno pojačanje na "Marakani"!

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Stigli su Aksel Bakajoko (Inter) i Slavoljub Srnić (slobodan agent), biće tu i Ričard Odada i Nikola Stanković (Grafičar), dok je Stanković gostujući u Dnevniku RTS najavio da će biti još pojačanja tokom zimskog prelaznog roka.

- Radimo na pojačanjima... Zvezda zaslužuje da u svakom trenutku bude najbolja, kako u prvenstvu, tako i u Evropi. Obratićemo pažnju na igrače, nećemo ludovati, to kažem pod navodnicima, ali gledaćemo da ukomponujemo sve što smo isplanirali. Verujem da će biti lepo prijatno iznenađenje za navijače- naglasio je trener Zvezde i tako rasplamsao maštu navijača.

Zvezda želi da se dodatno pojača pred Milan.

- Zvezda će biti spremna za proleće u Evropi i pored toga što smo izvukli Milana, evropskog velikana... To je evropski derbi, sećamo se svega što je bilo između Zvezde i Milana. Mi ćemo biti 100% spremni. Sve je moguće, fudbal je čudna igra, respektujemo svakoga, ali nećemo odstupiti ni za centimetar. Biće borba neprestana, kako ja volim da kažem- dodao je Dejan Stanković.

 

Trener crveno-belih željno iščekuje da se publika vrati na stadione.

- Mnogo mi je žao jer je fudbal napravljen za navijače, fudbal je adrenalin i strast, samo se plašim da se ne naviknemo na ovo...- zaključio je Stanković iza kog je prva sezona kao trenera i to veoma uspešna.

Što se tiče dosadašnjih spekulacija o pojačanjima, definitivno je kao opcija "otpao" Filip Sinkernagel, trenutno je Marko Jevremović iz Javora najbliži potpisu, dok se uveliko pregovara i sa Duškom Tošićem...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading