SAVIĆEVIĆ "IZGOREO" OD BESA: On je poslednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu!

Autor: arenasport

Sport

31.12.2020

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Dejan Savićević je burno reagovao na poziv Zvezdana Terzića da bude gost na "Marakani" kada crveno-beli budu domaćini Milanu.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savićević

To je razbesnelo predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore.

- Mislio sam da nećemo pričati na tu temu. Kada vas zove neko ko svašta priča o vama i ko širi laži o vama na svakom koraku - to može samo neko ko ništa ne valja. Kao prvo - zamolio bih ga ovim putem me više ne spominje, jer postoje neki ljudi, među kojima je i on, s kojima se nikad neću pomiriti. On to treba da zna - ima svoj život, ja imam svoj, i on je poslednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu - istakao je Savićević za ''Arenu sport''.

Istakao je da nema ništa protiv da ga na utakmicu pozovu predsednik kluba Svetozar Mijailović ili sportski direktor Mitar Mrkela, ali da Terzićev poziv vidi kao provokaciju.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

- Ja sam rekao za njega ono što drugi nisu smeli - da je nikakav čovek. Zna šta je uradio i opet me zove. Pa ja bih bio 100 puta gori od njega da se pomirim s njim. Jer, ako te neko jednom povredi, povrediće te i drugi put. Nema potrebe da vam se putevi ukrštaju da bi vas još jednom "uradili" ili "odradili". Neko može da te pređe jednom, a ako te pređe drugi put - onda si budala. Eto, to je neki moj moto, i on to zna. I opet zove. To je dokaz o njemu kakav je - poručio je Savićević.

 

Da podsetimo, sukob Dejana Savićevića i Zvezdana Terzića traje od utakmice Crna Gora - tzv. Kosovo, kad su Ljubiša Tublaković, Filip Stojković i Mirko Ivanić obili da igraju taj meč.

Savićević je potom optužio Terzića da stoji iza svega, usledile su međusobne optužbe, Terzić je potom sumnjao da je Savićević lobirao da ga ne puste u Crnu Goru.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda - Milan na stadionu "Rajko Mitić" igra se 18. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading