Legenda Partizana NADHUMANA: Bjeković se oporavio od korone!

Autor:

Sport

30.12.2020

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva nedelju dana prošlo je od kada je Nenad Bjeković dijagonstifikovan sa Kovidom 19, ali se on od opasne bolesti izgleda čudesno opravio!

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Bjeković (desno) ekspresno se oporavio od korone

Zadržan je bolnici zbog predostrožnosti, ali sada svojevremeni korpulentni napadač crno-belih potpuno oporavljen ulazi u 2021. godinu.

- Osećam se dobro, do daljeg ću biti kod kuće, pratiću uputstva lekara. Hvala ljubaznom osoblju bolnice „Dr Dragiša Mišović“. Nemam reči kojima bih opisao na koji način se svi zdravstveni radnici svakodnevno bore za svakog pacijenta - naglasio je potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije pošto je dobio otpusnu listu.

RepublikaFoto: fss.rs
Potpredsednik FSS nešto manje od osam dana bolovao je od Kovida

Legendarni golgeter, kasnije dugogodišnji sportski direktor Partizana, osetio je potrebu da zahvali svima koji su prethodnih dana brinuli za njegovo zdravlje.

- Žao mi je sto nisam svima mogao da odgovorim, da se javim, ali u bolnici nije baš uvek moguće koristiti telefon. U svakom slučaju, dobro sam. Pozivam sve na oprez i maksimalno poštovanje mera, dok se ovo ne zavrsi i za nas bude konačno deo prošlosti - istakao je Nenad Bjeković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading