"GROBARI" U EKSTAZI: Sjajni napadač potpisao, MILIONI STOJE U BALANSU!

Autor:

Sport

30.12.2020

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Partizana veoma su ambiciozno nastupili na transfer tržištu, pa bi to moglo višestruko da im se isplati.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana još će jači biti u nastavku sezone!

Crno-beli se nalaze u odmakloj fazi pregovora sa Luganom oko permanentnog transfera Filipa Holendera u tabor Partizana, čime bi mogli da inkasiraju milionsku sumu kao što su uradili i sa Umarom Sadikom!

Reprezentativcu Mađarske trebalo je svega nekoliko meseci da se nametne u ekipi Aleksandra Stanojevića, pa će sada momak rođen u Kragujevcu u januaru postati Partizanov u potpunosti.

Crno-beli će za njegove usluge morati da odvoje 450.000 evra, ali bi u slučaju "Sadik scenarija" mogli da inkasiraju višestruko veću sumu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Holender postaće i zvanično Partizanov u januaru

Podsećamo, Sadik je bio pozamljen iz Rome, pa ga je Partizan pre eksplozije otkupio. Afrikanac se crno-belima i te kako zahvalio, pa je u kasu Humske uneo 5.5 miliona više nego što je je u njega uloženo (milion evra).  

Na Holenderovu cenu takođe bi moglo da utiče Evropsko prvenstvo, pošto će on tamo nastupati sa Mađarskom.

 

U dresu ekipe iz Humske dosad je odigrao osam utakmica za Parni valjak, dao je tri i namestio još tri gola, u seriji pobeda pred kraj jesenjeg dela Superlige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading