ŠTA SE VIŠE OVDE DEŠAVA? Otkazuje se još jedna utakmica, FUDBAL OPET PRED KOLAPSOM!

Autor:

Sport

30.12.2020

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak života u pred-apokaliptičnom vremenu Kovid pandemije nije uopšte lak, kao što iz prve ruke saznaju čelnici Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjov Totenhem neće odigrati meč sa Fulamom zbog Kovida

Žurilo se svima da se sport što pre vrati na naše ekrane, postavljene su razne mere predostrožnosti kako bi sportisti bili što bezbedniji, ali deluje kao da ništa ne može da zaustavi Kovid 19, pa je sada bliska budućnost mnogih sportova pod znakom pitanja.

U NBA, kao i u fudbalu, otkazuju se mečevi levo i desno, brojke zaraženih koronom čak i pod tim rigoroznim uslovima pod kojima su naši omiljeni sportisti živeli rastu, pa se mnogi bez sumnje nerviraju što će još jedna utakmica Premijer lige biti odložena.

Najpre su Mančester siti i Everton pomerili svoj meč zbog više zaraženih među "građanima", a sada bi isto mogli da urade londonski rivali Totenhem i Fulam, koji su trebali da se sastanu u sredu u 19 časova.

Od tog susreta, kako tvrde ostrvski mediji, neće biti ništa, pretežno zato što u taboru Fulama ima više slučajeva korone.

 

Mnogi sada zahtevaju dvonedeljnu pauzu kako bi se regrupuisali, među kojima prednjači Sem Alardajs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading