SRNIĆ POTPISAO UGOVOR, PA ZAPRETIO MILANU: Ovo je NEŠTO POSEBNO, PONOVIĆE SE ISTORIJA!

Autor:

Sport

25.12.2020

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavoljub Srnić sada se i zvanično vratio u Zvezdu!

RepublikaFoto: Starsport
Slavoljub Srnić

Pregovori su bili dugački i mukotrpni, neizvesnosti je bilo na pretek, ali je Srnić konačno nazad na Marakani!

Kada su se notari konačno aktivirali i proknjižili posao, Srnić je stavio paraf na ugovor, pa će sledećih godinu dana u dresu Zvezde zarađivati deset hiljada evra mesečno.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Slavoljub Srnić sada se i zvanično vratio u Crvenu zvezdu

Nosiće Srnić broj 55, a posebno ga raduje saradnja sa Dejanom Stankovićem.

Što se tiče emocija, za mene je Zvezda nešto posebno. Osećam se kao da nisam ni odlazio iz kluba. Sve utakmice sam pratio, bio na vezi sa ljudima iz kluba. Upućen sam u svaki detalj i u dešavanja u svlačionivi. Kao dam sam sve vreme bio tu. Presrećan sam i daću sve od sebe da budem bolji nego prethodna dva puta - rekao je Srnić.

Momak rođen 1992. godine prve fudbalske korake napravio je u šabačkoj Mačvi.

 

Kao petneastogodišnjak je zajedno sa bratom Dragoljubom stigao u Ljutice Bogdana, pa je 2010. debitovao za prvi tim. Bio je posebni miljenik Vladana Milojevića, a "Delije" ga bez sumnje čuvaju u srcu zbog kultnog pogotka protiv Kelna koj je Zvezdi obezbedio evropsko proleće.

- Taj gol je obeležio moju dosadašnju karijeru. Naravno da bih voleo da to ponovim protiv Milana. Međutim, nadam se da ćemo samo proći i napraviti još jedno čudo. Ako smo pobedili Liverpul, sve je i danas moguće - zaključio je Srnić na predstavljanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading