ŠOK NA "MARAKANI": Zvezda ostaje bez KAPITALNOG POJAČANJA - jedan čovek je kriv za sve!

Autor:

Sport

25.12.2020

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdi ističe vreme, pošto je Fenerbahče počeo pregovore sa Filipom Sinkernagelom iz norveškog Boda.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Direktor istanbulskog velikana Emre Belozogolu se prema pisanju Hurijeta sastao sa igračevim agentom Pinijem Zahavijem i želi da završi posao što pre.

Detalji ponude nisu poznati osim da je Sinkernagel glavna meta Fenera u zimskom prelaznom roku.

Krilni napadač je imao impresivnu sezonu, a ugovor za Bodom mu ističe za nekoliko dana i od 1. januara je slobodan u izboru nove sredine. Iako je norveški klub želeo da ga zadrži, to nije bila realna opcija posle ovakve Sinkernagelove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Sinkernagel i Haland

Privukao je Danac pažnju mnogih klubova osim Crvene zvezde i Fenerbahčea. Rozenborg, Seltik, Anderleht, Trabzon, Fortuna Dizeldrof, Bašakšehir su samo neki od klubova koji su pokazali interesovanje. Na sve to je u priču ušao i jedan od najmoćnijih agenata na svetu Pini Zahavi.

 

 

 

Sinkernagel je na Marakani prepoznat kao kapitalno pojačanje koje bi odmah moglo da pravi razliku ali to neće biti laka transfer misija jer nije nimalo jeftin za ovdašnje uslove i konkurencija je žestoka. Sinkernagel verovatno neće ni razmišljati o ponudama manjim od 500.000 evra po sezoni, a očekuje i par stotina hiljada evra kao bonus samo za potpis ugovora jer je slobodan igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading