PREOKRET U SRBIJI: Ništa od novog trenera, iskusni stručnjak ISKORISTIO KLUB ZA REKLAMU!

Autor:

Sport

24.12.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće Milan Đuričić biti novi šef stručnog štaba Napretka.

RepublikaFoto: Starsport
"Đumi" ipak ne prelazi u Napredak...

Čim je po okončanju prvog dela prvenstva Goran Stevanović saopštio Kruševljanima da odlazi, pojavila se informacija da će ga na klupi zameniti doskorašnji šef stručnog štaba Radničkog iz Niša i blizak saradnik Sava Miloševića u vremenu kad su preporodili Partizan.

To se na nečiju žalost ispostavilo kao neistina.

- Dezinformacija - uverava Bojan Miladinović, sportski direktor "Čarapana", na stranicama Sportskog žurnala.

- U svakom slučaju, dobra reklama za Đumija. Ima dosta zainteresovanih kandidata - nastavio je on.

Konkurs za novog trenera pod Bagdalom je otvoren. U ovom trenutku ne zna se ko će pobediti.

- Moramo brzo da reagujemo, bliži se početak priprema, valja definisati i igrački kadar za nastavak prvenstva. Neće nam biti teško da pronađemo novog trenera, jer je Napredak klub u kome bi svaki stručnjak poželeo da radi. Svedoči o tome činjenica da su se, pošto se u medijima pojavila mogućnost odlaska Gorana Stevanovića, mnogi već zainteresovali. Čim ozvaničimo prekid saradnje sa Stevanovićem uslediće promocija novog šefa struke - smatra Miladinović.

RepublikaFoto: Starsport
Ekipa Napretka još uvek razmatra opcije kada je novi strateg u pitanju

Na osnovu izjava funkcionera jasno se vidi da su Kruševljani ljuti zbog iznenadnog i prevremenog prekida saradnje sa popularnim Plavim.

- Nije se Stevanović pojavio na dogovorenom sastanku, kad sam ga pozvao, rekao je da sebe u ovom trenutku ne vidi više u srpskom fudbalu. Ostao sam zatečen, mislio sam da će se, pošto se odmori od iscrpljujućeg finiša sezone, predomisliti. Napredak mu je dao sve što je tražio, na kraju i rehabilitovao kao trenera posle desetogodišnjeg odustva iz Srbije. Ostao je, ipak, dosledan želji da ide, čekamo da nas zvanično, pisanim putem, obavesti o tome - dodao je Bojan Miladinović.

 

Napredak će se tokom zime pripremati u turskom Beleku.

Odlazak u antalijsku regiju planiran je za 15. januar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading