PODRHTAVA OMLADINSKI STADION! Iz OFK Beograda PROMENILI PLOČU!

Autor:

Sport

20.12.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se bivši as "romantičara".

RepublikaFoto: Vladan Lukić
Omladinski stadion na Karaburmi - dom fudbalera OFK Beograda

Saša Stevanović, bivši golman i kandidat za mesto predsednika OFK Beograda, najavio je mogućnost saradnje sa Crvenom zvezdom, u cilju spašavanja "romantičara" i ogradio se od stava trenutnih upravljačkih struktura u klubu sa Karaburme.

- Opcija koju ja prevodim ispred bivših igrača, navijača, kluba prijatelja i veterana se ograđuju od izjave sadašnjih čelnika i vršioca dužnosti u klubu, kao i teorija zavera koje su nas dovele od toga da nam je stadion preko 40 dana u mraku. Takođe, prvi tim se nalazi na 12. mestu tabele treće lige. Situacija je takva da ukoliko ne dođe do konkretnih promena, klub će nastaviti da tone - poručio je Stevanović i dodao:

- Ja se zalažem za ideju da se bivši igrači vrate u klub. Osim toga trenutna situacija ne dozvoljava odbijanje dobronamerne pomoći institucija i drugih klubova. Smatram da je svaki vid saradnje sa klubovima i institucijama, koji ne remeti interese i tradiciju OFK Beograda, neophodan da bi se klub vratio tamo gde pripada. U ovom trenutku, najbitnije je da se sačuva mir i jedinstvo za predstojeću skupštinu u šta čvrsto verujem, izaći ću u medije i predstaviti detaljno svoju ideju kako će OFK Beograd funkcionisati u narednom periodu - zaključio je Saša Stevanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading