KATASTROFA NA "MARAKANI": Zvezda IZNENADA ostala bez NAJVEĆEG zimskog POJAČANJA!

Autor:

Sport

19.12.2020

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema dileme.

RepublikaFoto: Starsport
Koreografija navijača Crvene zvezde na meču protiv Genta

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su dvomeč sa Milanom u 1/16 finala Lige Evrope, ali je aktuelni srpski šampion ostao bez pojačanja čiji dolazak na stadion "Rajko Mitić" je već bio izvestan.

Naravno, radi se o austrijskom defanzivcu Aleksandru Dragoviću koji je potvrdio interesovanje crveno-belih, ali je poručio da nije realno da ove zime dođe u prestonicu Srbije.

– Nije tajna, Crvena zvezda me jako dugo želi. Bilo je interesovanja i drugih klubova, ali sve će zavisiti u ovom slučaju od Leverkuzena, sa kojim imam ugovor. Videćemo šta će se desiti – rekao je Aleksandar Dragović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Dragovića i Nejmara

Iako na početku sezone nije igrao u dresu Bajera, u poslednjih mesec dana je dobio poverenje trenera, a opšti utisak je da je jedan od najboljih pojedinaca u redovima "farmaceuta".

– Trener ove sezone mnogo više rotira. To je normalno, jer je kalendar zgusnut. Napori su veći. Brzo sam stekao samopouzda nje, mogu da budem zadovoljan kako igram. Imali smo i mnogo povreda, otišli su nam neki igrači, ali smo pokazali da imamo ozbiljan individualni kvalitet. Pobeda nad Bajernom bila bi kruna ove generacije – istakao je Aleksandar Dragović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading