IZ OFK BEOGRADA PORUČILI TERZIĆU: No passaran, nismo ničija filijala!

Autor:

Sport

19.12.2020

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine OFK Beograda Ljubiša Đurović odgovorio je na izjavu Zvezdana Terzića da bi "romantičari" mogli da postanu filijala Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Vladan Lukić
Stadion na Karaburmi

On je preko društvenih mreža poručio da od toga neće biti ništa i da klub sa Karaburme nije zainteresovan za takvu opciju. Poznato je da je se nekada slavni klub nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, na stadionu godinu dana nema struje, a tim se takmiči i Srpskoj ligi Beograd, trećem rangu takmičenja.

- Maske su pale, ali da se zna, OFK Beograd od svog postojanja pa evo do danas, prolazeći kroz razna iskušenja i rizike, nije nikada bio, a neće ni biti, ničija filijala. Svi oni koji bi da, koristeći tešku situaciju u koju su doveli OFK Beograd i koji bi da ga pretvore u nečiju filijalu, ako su im namere iskrene mogu i na drugi sportski dostojanstven i moralno čist način pomoći. Izgleda sam bio u pravu kada sam rekao da je indikativno ovoliko interesovanje javnosti za izbore u jednom trećeligašu, koji je u tom rangu i zaslugom raznih dušebrižnika koji bi da ga pretvore u filijalu. Prvi korak kod ovakvih namera uvek je, uz pomoć insajdera, instaliranje kadrova u upravi kluba. NO PASSARAN - poručio je Đurović.

On je dodao da će klub učiniti sve da se vrati na nekadašnje pozicije, ali isključivo uz pomoć kako je rekao, "pravih romantičara".

- Do danas se niko nije javio da nam pomogne, upravo zbog toga što misle da smo nečija filijala, a nismo. Ne znam kojoj šbistroj glavi' je cilj da fudbalsku Srbiju pravi od fudbalskih filijala. Ne znam, a znam. Ali ću stati, neću dalje pisati, jer ću roman morati da napišem, ako nastavim da ispisujem sve što znam.

Đurović je takođe poručio da je vreme da "oni koji imaju moć ne budu nekima majke, a OFK Beogradu maćeha".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading