PARTIZAN MU PONUDIO NOVI UGOVOR, FRANCUZI ZAGRIZLI: Prvotimac crno-belih ima TRI OPCIJE!

Autor: telegraf.rs

Sport

17.12.2020

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimac Partizana Saša Zdjelar je na radaru francuskih klubova i lako bi moglo da se dogodi da vezista već tokom narednog prelaznog roka napusti crno-bele.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Radi se o članovima Lige 1 – Remsu i Sent Etjenu, koji traže pojačanje upravo na poziciji defanzivnog veznog i prate Zdjelara već duže vreme.

Konkretno, skauti Sent Etjena su nekoliko puta tokom ove jeseni boravili u Humskoj i pratili igre Zdjelara u kontinuitetu, pa će posle "obrade" informacija situacija ubrzo biti mnogo jasnija.

Slična je situacija i što se Remsa tiče, pomenuti klub takođe traži defanzivnog veznog fudbalera i takođe već duže vreme prati Zdjelara.

RepublikaFoto: Starsport
Duel Bena i Zdjelara

S tom razlikom da, sem istih agenata koji rade na eventualnom transferu, plus samom igraču predstavlja i činjenica da boje pomenute ekipe brani i njegov kum golman Predrag Rajković, koji će sigurno imati da kaže lepu reč poslodavcima, ukoliko se krene u finalnu realizaciju posla.

 

Sa druge strane, Partizan ima nameru da produži ugovor sa Zdjelarom i neki inicijalni razgovori na tu temu su već obavljeni, ali sve je još uvek neizvesno ako se uzmu u razmatranje ponude francuskih velikana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading