SPREMA SE VIŠEMILIONSKI TRANSFER U HUMSKOJ: Partizan se ODRIČE NAJBOLJEG, i puni kasu do vrha!

Autor: mozzartsport

Sport

17.12.2020

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se glasnije pominje da bi Partizan u narednom mogao da proda Sejdubu Sumu!

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Gvinejac je trenutno najvredniji igrač sadašnje ekipe, čovek koji rešava utakmice, ali i sledeći višemilionski transfer crno-belih.

U Humskoj su odredili i cenu za jednog od svojih naboljih, ako ne i najboljeg igrača. Prema saznanjima Mozzart Sporta, 3.000.000 evra je donja granica ispod koje čelnici kluba ne planiraju da otpočnu pregovore.

Zainteresovanih ima, do sada su u red stali predstavnici klubova iz Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arpskih Emirata, a početkom sedmice najavljeno je da će jedan klub iz Katara poslati zvaničnu ponudu.

RepublikaFoto: Starsport

 Prethodno, bilo je poziva iz Kine i sve je ostalo na nivou interesovanja. Zatim, Sjedinjenih Američkih Država, međutim, malo je verovatno da bi Suma mogao da se preseli u MLS, zbog ograničenja tamošnjih klubova u vidu seleri kepa, pa nikako ne mogu da zatvore finansijsku konstrukciju kojom bi pokrili obeštećenje i platu 29-godišnjeg veziste.

 

Kako sad stvari stoje, deluje da bi Sejduba Suma mogao put Biskog istoka. Samo pod jednim uslovom: da Arapi budu bar približno izdašni kao kad su angažovali Leonarda (4.000.000 evra) ili makar jednako kao kad su vodili Rikarda Gomeša (3.000.000).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading