ZIMSKA BOMBA TRESE "MARAKANU": Zvezda POTPISUJE afričku ZVER od 7.000.000 evra! Stanković u TRANSU!

Autor:

Sport

16.12.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Defanzivni vezista Crvene zvezde Seku Sanogo na putu je da raskine ugovor sa saudijskim Al Itihadom, čime bi se otvorio prostor da ostane na "Marakani", saznaje "Telegraf".

Naime, crveno-beli su želeli da produže pozajmicu, ali je plata korpulentnog veznog igrača previsoka (oko 2,5 miliona evra). S obzirom da ga Saudijci ne žele, on će po rastanku parafirati vernost aktuelnom srpskom šampionu.

RepublikaFoto: Starsport
Ostaje u crveno-belom - Seku Sanogo

Podsetimo, Sanogo (31) je odigrao 19 mečeva za Zvezdu u tekućoj sezoni, a Al Itihad ga je Jang Bojsu platio čitavih sedam miliona evra. Dejan Stanković, trener kluba iz Ljutice Bogdana, biće prezadovoljan ovakvim ishodom jer će dobiti pouzdanog igrača na duže staze.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mihailiovic

16.12.2020 12:22

Crvena Zvezda je kroz svoju slavnu iostoriju bila slavna jer je imala i oslanjala se samo na svoje domace resurse a ne kojekakve nabedjene strane igrace koji nemaju kvlaitet jednog Slobodana COLE Jankovica,Vladimira Petrovica PIZONA,Milosa Sestica SELE, Sinise Mihajlovica i da ne nabrajam ima ih mnogo. Crvena Zvezda je imala svoj podmladak,omldinski tim razne mladje selekcije koje su bili nepresusni rasadnik novih zvezda Crvene Zvezde a danas u Crvenoj Zvezdi igraju neki nabedjeni igraci koji su preskupi za siromasnu Crvenu Zvezdu. Za tih 7.000.000 € mogla je Crvensa Zvezda podici sve omladinske selekcije Crvene Zvezde da za narednih 10 godina ima obezbezdjene noc´ve Zvezdine Zvezde a ne da u mojoj Crvenoj Zvezdi igraju za mene nepozeljni strani igraci. Ja ih nezelim videti u Crvenoj Zvezdi !!

Odgovori 19 5