TUMBA OTPAO: Đukić MENJA Piksija!

Autor:

Sport

16.12.2020

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo ozvaničenje posla.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši selektor Srbije Vladimir Đukić

Kineski Gvangžu R&F u potrazi je za novim trenerom. Kineski velikan još uvek nije uspeo da u potpunosti nadomesti odlazak srpskog stručnjaka Dragana Stojkovića Piksija koji je početkom godine dobio otkaz, a epizoda sa Holanđaninom Đovanijem van Bronhorstom se pokazala kao neuspeh.

Kao prvi kandidat za užarenu klupi Gvangžua isplivao je nekadašnji trener Partizana Miroslav Đukić, koji je bez posla od leta kako je otišao iz španskog Sportinga. Pre Đuke, Kinezi su želeli doskorašnjeg selektora Srbije Ljubišu Tumbakovića, ali je izbor ipak pao na proslavljenog srpskog defanzivca.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković na klupi "orlova"

Podsetimo, Piksi, koji figurira kao glavna opcija za mesto selektora Srbije, trenirao je Gvangžu nepunih pet godina, pre nego što je dobio otkaz u januaru ove godine. Izgleda da će Đukić dobiti veliku priliku u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading