ZVEZDA NACILJALA TANDEM: Na meti STARA ŽELJA, a drugo ime će vas POTPUNO IZNENADITI!

Autor:

Sport

15.12.2020

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji uoči zimskog prelaznog roka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion Crvene zvezde

FK Crvena zvezda planira da se pojača na krilnim pozicijama, a prema pisanju sajta "B92.net", aktuelni srpski šampion je obnovio interesovanje za asa Čukaričkog Veljka Birmančevića, ali na meti je i igrač Levadije Marselin Gando.

Birmančevića je Zvezda jurila u nekoliko prethodnih prelaznih rokova, a on već tradicionalno pruža odlične partije u crno-belom dresu "brđana".

Što se tiče Ganda, to je već pravo iznenađenje. On je za klub iz Talina u tekućoj sezoni dao 11 golova, uz pet asistencija, a povoljna okolnost je da mu za nekoliko dana ističe ugovor. Ima 23 godine, pokriva pozicije desnog krila i napadača, a ranije je bio na meti Galatasaraja.

Podsetimo, crveno-beli su izvukli Milan u 1/16 finala Lige Evrope, a u Superligi Srbije imaju devet bodova viška u odnosu na Partizan. Videćemo ko od pomenute dvojice krila na zimu stiže na "Marakanu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading