ARSENAL NE MOŽE NIŽE DA PADNE: Albanski provokator DAVIO PROTIVNIKA, pa dobio DIREKTAN CRVENI - Lester rutinski sa Brajtonom!

Autor:

Sport

13.12.2020

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenal je doživeo novi poraz pošto je bolji od njega bio Barnli 1:0, dok je Lester upisao novu pobedu, i to ubedljivu, slavio je protiv Barnlija 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trenutak kada je Džaka dobio crveni karton

Posle prvih 45 minuta na "Emiratima" golova nije bilo.

Sve je rešeno u drugom poluvremenu kada je sve rešeno. U prvom po jedna šansa na obe strane, Lakazet i Kris Vud su propustili svoje šanse, a u drugom Arsenal je ostao sa 10 fudbalera.

Granit Džaka je uhvatio  u predelu vrata protivničkog igrača, pokazao sav svoj bes i dobio crveni karton u 58. minutu utakmice.


To je dovelo i do napada Barnlija i gola koji je usledio u 73. minutu utakmice. Bio je korner, Obamejang je bio na prvoj stativi, na kraju je upravo on poslao loptu u svoj gol za pobedu gostiju.

Lester je prišao vodećem dvojcu na samo bod pošto je savladao Brajto.


U 27. minutu Lester je stigao do prednosti preko Džejmsa Madisona, Vardi mu je vratio povratnu, imao je i sreće da lopta završi u mreži.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejmi Vardi

Novi gol smo videli u 41. minutu preko Vardija koji je iskoristio asistenciju Džastina, cela akcija je bila fenomenalna, prebačena lopta sa jedne na drugu stranu, na kraju Vardi dobija loptu u srcu kaznenog prostora sa desne strane i rešava situaciju sa golmanom.

U 44. minutu magija, Džejms Madison ponovo u glavnoj ulozi, namestio se, šutirao u suprotan ugao i pogodio za 3:0. Sve je bilo rešeno već tada, drugo poluvreme je bilo odrađivanje posla.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading