OSTAJE NA "OLD TRAFORDU", ILI ODLAZI U JANUARU? Pogba izneo ISTINU na Instagramu!

Autor:

Sport

13.12.2020

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrhtava Mančester.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uzburkao strasti na društvenim mrežama - Pol Pogba

Francuski vezista Pol Pogba oglasio se putem Instagrama oko spekulacija da će napustiti Mančester junajted. Agent Francuza Mino Rajola nedavno je saopštio da će njegov klijent otići sa "Old Traforda" već u januarskom prelaznom roku, a Pogba je u svom postu obećao punu posvećenost "crvenim đavolima" uz poziv da se prestane sa "blebetanjem".

- Uvek sam se borio i uvek ću se boriti za Junajted, moje kolege iz tima i navijače. Blebetanje nije važno... Budućnost je nešto daleko, ono što je bitno je sadašnjost, a ja sam 1.000 odsto uključen! Uvek smo jači zajedno. Između mene i kluba je sve čisto i to se neće promeniti. Kad ne znaš šta se dešava unutra, ne pričaj - napisao je Pogba, uz haštag "govori istinu ili ćuti".

On je odigrao derbi Mančestera u Premijer ligi, koji je završen bez golova, a od početka sezone bio je starter u šest navrata.

Videćemo da li nas u januaru čeka novi spektakularan transfer...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading