Konačno, potez koji ima smisla: Solskjer posle bledog izdanja na gradskom derbiju ZAHTEVA PRAVO POJAČANJE!

Autor:

Sport

12.12.2020

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ole Gunar Solskjer trenutno sedi na užarenoj klupi Junajteda, pa na svaki mogući način pokušava da "ohladi" svoju fotelju i ostane na poziciji trenera Mančestera.

RepublikaFoto: Starsport
Solskjer, Marsijal i Rašford uskoro bi mogli da imaju razloga za slavlje

To ga je do sada navodilo da u saradnji sa omraženim Edom Vudvardom pravi nebulozne transfere (izuzev Bruna Fernandeša) kako bi pokazali da barem nešto pozitivno rade, ali naravno nije urodilo plodom, pa je Norvežanin sada odlučio da prestane da bude fin i da zahteva šta mu treba.

Najveća rupa u timu Junajteda bez sumnje je pozicija štopera, pošto Lindelof igra ko sa potresom mozga, Megvajer nikako da se opasulji od svoje avanture na Mikonosu, a Baili nikako da se oporavi od silnih povreda.

Shodno tome, šef struke tražio je novog štopera, i to preferabilno u januaru, ali će u borbi za prvu metu morati da se izbori sa Čelsijem, Liverpulom i ostalim ostvrskim velikanima.

Meta je centarhalf Brajtona Ben Vajt, koji još od prošle sezone provedene u Lidsu privlači poglede samog "krem de la krema" svetskog fudbala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vajt u duelu sa Vardijem

Njegova cena je 50 miliona funti, što za "crvene đavole" posle silnih promašaja ne bi trebalo da predstavlja bilo kakvu prepreku.

 

U pitanju je budući reprezentativac Engleske sa odličnom tehnikom, visinom, i borbenošću, pa bi Junajted u slučaju da dobije trku za njegovim potpisom mogao da oformi dugogodišnji tandem u centru odbrane sa njim i Harijem Mekgvajerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading