KAKAV VELEOBRT: Čovek koga je uvredio sudija-rasista OPTUŽEN ZA RASIZAM!

Autor:

Sport

12.12.2020

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svega nekoliko dana posle incidenta kada su on i njegovi saigrači napustili teren PSŽ-a iz protesta zbog pogrešnog izbora reči sudije, Demba Ba našao se u koži rumunskog arbitra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Demba Ba, čovek koji je digao pompu oko "sudije-rasiste", sada je i sam optužen za rasizam!

Podsećamo, sudija Sebastijan Koltesku trebao je da identifikuje igrača sa klupe kome je trebao da bude dat karton zbog prigovora, ali je on iskoristio rumunsku reč "negre", u prevodu "crnac", kako bi objasnio ko je Ba, što je njega i njegove kolege razjarilo i navelo da napuste teren.

Ipak, voli "maca da dođe na vratanca", pa se sada Afrikanac našao optužen za rasizam!

On je bio jak u svom napadu na grešnog sudiju, pa su fanovi koji se sa njim ne slažu iskopali njegov stari Tvit, u kome Demba ispada kao da je rasista prema belcima.

- Dobrodošli na Zapad, gde belci misle da su toliko superiorni da mogu da budu rasisti bez kazne. Vreme je da se dignemo! - napisao je svojevremeno bivši fudbaler Čelsija i Njukasla.

- Meni ovo deluje kao pravi rasizam koj svi ignorišu. UEFA? - napisao je jedan korisnik Tvitera, dok je drugi bio nešto vickastiji.

- Pa, Demba Ba, kako se ti to sada usuđuješ da napišeš "beo" na Tviteru, ako sudija ne sme da izgovori "crn" na utakmici? - Pitao ga je ovaj korisnik društvenih mreža.

Za kraj su mu poručili, da "Ide onda da igra za afričke timove ako mu se u Evropi ne sviđa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading