STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN: Pokazali smo individualni kvalitet kad je bilo napotrebnije!

Autor:

Sport

12.12.2020

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Stanojević je posle meča protiv Voždovca rekao da njegov tim nije uspeo da nametne svoju igru, ali je do trijumfa došao individualnim kvalitetom.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Trener Partizana je, sa druge strane, zadovoljan defanzivnim izdanjem svojih izabranika.

- Zadovoljni smo jer smo dobili utakmicu. Nije uopšte bilo lako, nismo mogli da se nametnemo, pogotovo u prvom poluvremenu. Nismo stvarali šanse, niti uspevali da dođemo do igre. Voždovac je kontrolisao veći deo susreta, ali imali smo individualni kvalitet i dve situacije u kojima smo postigli gol- rekao je Stanojević na konferenciji za medije posle utakmice.

- Raduje me, sa druge strane, što je Voždovac imao samo jednu šansu u prvom poluvremenu. Utakmica je generalno bila bez šansi, ali zadovoljan sam pobedom- dodao je šef struke Partizana.

Trener Voždovca Jovan Damjanović je potom izneo svoje viđenje meča.

 

- Čestitao bih Partizanu na pobedi. Mi smo radili stvari koje je trebalo da radimo. U velikom delu meča smo izgledali dosta dobro i imali prilike, posebno u prvom poluvremenu koje nismo iskoristili. Partizan ih je koristio i tamo gde su najjači, onako kako igraju, tako su nam i dali dva gola. Ne možete da imate mnogo prilika protiv Partizana, ali zadovoljan sam kako smo izgledali. Okrećemo se novoj utakmici i da završimo prvenstvo kako treba- poručio je Damjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading