"GROBARI" GA KUNU! Partizanu oteo EVROPSKO PROLEĆE, pa sipa SO na RANU!

Autor:

Sport

10.12.2020

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se intervjuom za nemačke medije.

RepublikaFoto: Starsport
Raul Bobadilja u duelu sa Ćirkovićem i Brašancem

Fudbaleri Partizana eliminisani su pre pet godina u grupnoj fazi Lige Evrope od Augzburga golom Raula Bobadilje u 89. minutu okršaja u Humskoj. Crno-beli su već imali devet osvojenih bodova u džepu, a za evropsko proleće bilo im je dovoljno da ne budu poraženi sa dva gola razlike od bundesligaša.

- Ponekad mi krenu suze kada se setim te utakmice. To je jedan od najupečatljivijih trenutaka u mojoj karijeri. Napravili smo preokret jer smo igrali srcem - rekao je Bobadilja za nemački "Kiker".

On se detaljnije prisetio toka susreta u kome je Partizan poveo pogotkom Oumarua, ali se potom desio potop "parnog valjka".

- Bili smo toliko pozitivni, na poluvremenu smo u svlačionici rekli, uradićemo to za Jana (igrač koji je doživeo tešku povredu u prvom delu). I dalje imam slike u glavi. Verheov centaršut, Kajubijevo dodavanje glavom, a ja sam zatvorio oči i nekako pogodio loptu koja je zakačila stativu i ušla u mrežu. Ostatak je bio čista ekstaza. Ostvarlili smo nešto što će se teško ponoviti Augzburgu - izjavio je 33-godišnji špic.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading