MURINJO IGRA IGRICE: Junajted je FAVORIT!

Autor:

Sport

09.12.2020

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo smatra da je Mančester unajted jedan od glavnih kandidata za osvajanje Lige Evrope, u kojoj se takmiči i njegov tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Crveni đavoli su ispali iz Lige šampiona i čeka ih nokaut faza Lige Evrope. Tamo bi, u nekom momentu, mogli da se susretnu i sa Spursima.

- Svaki tim koji ispadne iz Lige šampiona i dođe u Ligu Evrope izuzetno je snažan i po kvalitetu najčešće ne pripada ovom takmičenju. Tako i Junajted. Grupa iz koje su ispali sa Pari Sen Žermenom i Lajpcigom je izuzetno teška. To je vrhunski tim i sada je jedan od favorita za osvajanje Lige Evrop- jasan je Murinjo, koji je sa Junajtedom osvojio Ligu Evrope 2017. godine.

Totenhem je već osigurao plasman u drugi krug tog takmičenja. U poslednjem kolu grupne faze dočekuje Antverpen u četvrtak od 21 sat, u direktnoj borbi za prvo mesto grupe J koje bi donelo potencijalno lakšeg rivala.

 

- Ne bi trebalo da se bojimo nijednog rivala u nokaut fazi, ali naravno da su najbolji timovi oni koji su prvi u svojim grupama. Ako možemo da ih izbegnemo, onda će to biti prednost za nas.

Klub iz severnog Londona igra u dobroj formi u poslednje vreme. Proteklog vikenda zabeležio je pobedu nad Arsenalom (2:0). Strelci su bili Son i Hari Kejn, koji su nastavili sa fantastičnim partijama.

- Imao sam sjajne napadače u svakom klubu koji sam vodio. Samo je razlika u tome što su neki kvalitet pokazivali kroz golove, a neki u nekim drugim segmentima. Ono što Kejn i Son rade zaista je posebno- poručio je Murinjo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading