Stanković POVUKAO PORODIČNE VEZE, ali je Zvezda ipak OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA...za sada...

Autor:

Sport

09.12.2020

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković je pre godinu dana seo na klupu Crvene zvezde, sastavio odličan stručni štab, ali planirao je da pored Miloševića, Milojevića i Italijana tu bude i jedno poznato ime.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

U pitanju je Milenko Aćimović, nekadašnja desetka Crvene zvezde, koja je na "Marakani" igrala fantastično u periodu od 1998. do 2002. godine. Uz to, Stanković ga vrlo dobro poznaje pošto je oženio njegovu sestru Anu.

U razgovoru za slovenački list "Ekipa 24" otkrio je detalje tog razgovorao, kao i razloge zbog kojih je na kraju morao da kaže "ne".

- Dejan Stanković me je pozvao i bio je vrlo korektan. Moram da priznam da je to bila jedna od najboljih ponuda koje sam dobio i trebalo mi je malo vremena da razmislim o svemu. To se dogodilo dan, ili dva pre nego što je i zvanično postao trener Zvezde - ispričao je Aćimović.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković umalo je doveo Aćimovića na Marakanu, ali nikad nije kasno

- Prelomio sam i rekao mu da imam druge planove u tom trenutku i da želim da nastavim sa mladom reprezentacijom Slovenije, a njemu sam poželeo sve najbolje - dodao je on, a preneo "Mondo".

Ipak, obojica su tek na početku trenerske karijere, ko zna, možda se putevi ukrste?

- Znam šta znači Zvezda i koliki nosi pritisak biti trener tako velikog kluba. Zahvalio sam mu se na ponudi i odlučio da ostanem u Sloveniji i nastavim put koji sam do tada krenuo. Dejan je sve razumeo, ali se nadam da će nam se putevi jednog dana ukrstiti i sedeti jedan pored drugog. Ili možda biti u različitim ekipama. Kada smo bili fudbaleri imali smo želju da igramo u istom klubu, ali nikad nam se ta želja nije ostvarila, osim na početku u Zvezdi - naveo je Aćimović i zaključio:

- Ali, zato smo imali nekoliko ozbiljniji mečeva jedan protiv drugog kada smo igrali za svoje reprezentacije i kad je on nastupao za Lacio, a ja za Totenhem - dodao je on.

 

 

 

Nikada ne može biti previše stručnjaka na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading